Iskolai pályázat

Iskolagyümölcs-programunk keretein belül ebben a tanévben is játékra hívjuk a programban részt vevő általános iskolák 1-6. osztályos tanulóit. Pályázatunk első fordulójában az alábbi témákban várjuk a gyerekek alkotásait december 20-ig:

  1. pályázat: “Az én alpakám”

Engedd szabadjára a fantáziádat és alkosd meg saját alpakádat a neked tetsző technikával! Ha inspirációra van szükséged, látogass el Derecskére és lesd meg élőben Artúrt, Barnabást, Alfrédot és Ábelt az Almavirág Étterem kertjében! Ha elkészült a remekműved, juttasd el nekünk a következő címre: Derecskei Gyümölcsös, 4130 Derecske, Rózsakert kert 3. Alkotásodhoz ne felejtsd el mellékelni a nevedet, az e-mail címedet, az iskolád nevét és az osztályodat!

  1. pályázat: “Vers az almáról”

Az alma igazán különleges, így megérdemli, hogy vers szülessen róla! Ha te is így gondolod, ragadj tollat (vagy billentyűzetet) és mondd el rímekbe szedve, mit jelent számodra ez a roppanós és zamatos gyümölcs! Alkotásodat az iskolagyumolcs@derecskeigyumolcsos.hu e-mail címen várjuk a neveddel, az iskolád nevével és az osztályod megjelölésével együtt! Az e-mail tárgya: Vers az almáról

Korcsoportonként a legjobb munkákkal pályázó gyerekek és a fordulóban a legtöbb pályázatot beküldő iskola is nyereményben részesül!

Mert az ismétlés a tudás jó édesanyja.